Titular notícies

Més de 6.500 mòbils recollits!Per cap d'any arriba l'hora de fer balanç del gran esforç desinteressat realitzat per tot l'equip de la campanya, coordinadores, agents mobilitzadors, escoles, associacions, empreses i individus de totes les edats i tot el país. Ens alegra poder dir que, des del començament de la campanya a mitjans de 2009 fins a finals de 2010, hem aconseguit recollir més de 6.500 mòbils, els quals han estat reciclats o reutilitzats a través de la companyia Movilbank.

Agraïm el suport i la confiança de cadascú de vosaltres, per enviar els vostres mòbils en desús i per difondre la campanya en els vostres entorns. Fem menció especial de docents i directius d'escoles, que van implicar a les seves classes en els objectius de la campanya. Necessitem moltes més persones així!

Els fons produïts per la campanya tenen com a destinació els programes educatius, de conservació i desenvolupament que l'Institut Jane Goodall porta endavant en els dos Congos. El 2010 van ser enviats més de 5.000 euros a la República del Congo, per finançar salaris d'educadors ambientals i cuidadors dels ximpanzés al Centre de Rescat de Tchimpounga, i també a República Democràtica del Congo, on el 2011 es finançarà parcialment a través de la campanya Mobilitza't per la selva un programa d'educació ambiental a Kivu Nord, on treballa el IJG RDC en projectes educatius i de desenvolupament sostenible, alhora que es promou la conservació d'espècies en perill, com goril·les, ximpanzés i altres. Els fons que es van enviant permetran la producció de materials educatius, el pagament de salaris d'educadors i la formació de clubs Roots & Shoots amb activitats ambientals per a nens i joves.

 
 cuidador amb cries rescatades
 Cuidador amb cries rescatades
 Material en swahili de la campanya a RDC
 Material en swahili de la campanya a RDC

Altres fons s'han destinat a projectes de reforestació, reciclatge i oportunitats educatives per a nens i nenes amb capacitats diferents, així com esguerrats i mutilats en la guerra que ha afectat la RDC durant més d'una dècada. Seguirem enviant fons a tots aquests projectes durant 2011.

Moltíssimes gràcies a tots i totes per transformar el que només era una potencial bona idea en una realitat tangible i una aportació concreta als projectes a l'Àfrica!

Jane Goodall mateixa i els responsables dels projectes en el terreny, així com els beneficiaris de les ajudes, estan molt contents amb els resultats. La campanya no ha acabat, sinó que ha de seguir creixent en 2011, a mesura que augmenta el seu impacte de sensibilització, la seva expansió geogràfica, la implicació de diversos col.lectius i empreses, el nombre de mòbils recollits i l'aportació econòmica concreta a l'Àfrica.

El primer semestre de 2011 tenim l'objectiu d'arribar a 10.000 mòbils recollits ... t'animes a ajudar-nos? Queda molt per fer, però amb tu, podem aconseguir-ho!

Últimes Notícies

NOTÍCIES

 
 
  
 
Descarrega't l'etiqueta
per enviament gratuït!
Descarrega el dossier
virtual de la campanya