Titular notícies

MOBILitza't i rescata ximpanzés!


Sabies que reciclant el teu mòbil que ja no utilitzes col·labores en el rescat d'un ximpanzé? Sí, has llegit bé. A l'Àfrica els ximpanzés adults són caçats per consumir la seva carn i les cries òrfenes són venudes per traficants sense escrúpols. Sumant-te a la campanya "Mobilitza't per la selva" ajudes al rescat d'aquests petits i a donar-los una segona oportunitat al centre de l'Institut Jane Goodall al Congo. En aquest vídeo, pots conèixer la història de l'última cria rescatada: Anzac

A més, per la teva participació a la campanya, pots rebre com agraïment l'apadrinament de Anzac! Rebràs un certificat i informes dels seus progressos. Com pots aconseguir? Més info aquí.


Últimes Notícies

NOTÍCIES

 
 
  
 
Descarrega't l'etiqueta
per enviament gratuït!
Descarrega el dossier
virtual de la campanya