Titular notícies

"MOBILlitza't per la selva" dóna suport a la infància a la RDCongo


La campanya de reciclatge de mòbils "MOBILitza't per la selva", ha aconseguit recollir més de 25.000 mòbils i donar els beneficis a projectes a la conca del Congo al llarg dels últims 3 anys. A la República del Congo els fons serveixen per a projectes d'educació i conservació, així com per al rescat i rehabilitació de ximpanzés orfes al Centre de Tchimpounga. A la República Democràtica del Congo, al cor d'Àfrica, els fons serveixen per a projectes d'educació ambiental i desenvolupament sostenible aconseguits per l'IJG RDC i també per diversos grups del programa Roots & Shoots (Arrels i Brots). A continuació et mostrem algunes de les activitats realitzades el mes passat amb motiu del Dia Internacional de la Pau, amb grups Roots & Shoots de Lwiro i Bukavu, a la conflictiva zona est del país. Veure fotos i activitats en PDF


Últimes Notícies

NOTÍCIES

 
 
  
 
Descarrega't l'etiqueta
per enviament gratuït!
Descarrega el dossier
virtual de la campanya