Titular notícies

Adverteixen sobre l'extinció dels grans simis


Podrien desaparèixer durant el segle vinent

Els grans simis, els parents més propers als éssers humans, s'acosten a la seva extinció i, a més de la seva pèrdua, la humanitat hauria de témer perdre el coneixement biològic que podria morir amb ells, diu el primatòleg Craig Stanford, el codirector del Centre de Recerca Jane Goodall a la Universitat de Califòrnia del Sud.

Stanford sosté que quatre tipus de grans simis -ximpanzés, bonobos, goril·les i orangutans- es podrien extingir en el pròxim segle. En el seu nou llibre, Planet without apes (Planeta sense simis), Stanford explica que és conseqüència de la destrucció de l'hàbitat, la caça il·legal, el mercat negre de carn furtiva, les malalties i la inestabilitat política.

Llegeix la resta de la notícia aquí.

Últimes Notícies

NOTÍCIES

 
 
  
 
Descarrega't l'etiqueta
per enviament gratuït!
Descarrega el dossier
virtual de la campanya