Titular notícies

Més de 22.000 grans simis passats de contraban en 8 anys


Segons l’informe de GRASP/ONU

El multimilionari  comerç il•legal de fauna silvestre, un tràfic clandestí que ha portat quasi a l’extinció a criatures emblemàtiques com el tigre, està amenaçant ara la supervivència dels grans simis, va denunciar la Organització de Nacions Unides a través del GRASP (Great Apes Survival Partnership) en un nou informe.
Ximpanzés, orangutans, goril•les i bonobos estan desapareixent del seu medi natural en xifres alarmants, mentre propietaris privats paguen grans quantitats de dòlars per tenir una mascota exòtica i alguns zoològics, parcs d’entreteniments i circs de mala fama clamen per primats de contraban per entretenir les seves audiències.
Es calcula que entre 2004 i 2011 més de 22.000 grans simis s’han venut il•legalment, més de la meitat dels quals eren ximpanzés.


Cria rescatada a Tchimpounga, Congo, per l’IJG (Foto IJG/Fernando Turmo)

Pots llegir l’article complet en aquest enllaç de la web de l’Institut Jane Goodall Espanya


Últimes Notícies

NOTÍCIES

 
 
  
 
Descarrega't l'etiqueta
per enviament gratuït!
Descarrega el dossier
virtual de la campanya