Titular notícies

Feliç 2014 des de Congo!


Fites de l'IJGE i original vídeo amb salutacions de l'Equip de l'Institut Jane Goodall al Congo

No ha estat un any fàcil, però treballant junts hem aconseguit fer molt a Espanya i a l'Àfrica, gràcies als compromesos socis, donants i voluntaris/ies de l'IJG. Després de gaudir d'aquest vídeo de salutació del nou any des de Congo, que mostra la infatigable tasca del personal del Centre de Rehabilitació de Ximpanzés de Tchimpounga, et convidem a repassar una mica de tot el que hem aconseguit el 2013 gràcies al vostre suport:
Alguns FITES DE L'INSTITUT JANE GOODALL el 2013 :

- Campanya de reciclatge de mòbils " Mobilitza't per la selva " : a càrrec de l'equip de voluntaris del IJGE , s'han ofert diverses xerrades i entrevistes sobre el tema, i s'han sumat desenes d'escoles, universitats , empreses , zoos i altres entitats , superant els 36.000 mòbils reciclats des del començament de la campanya . La Dra Goodall va donar una roda de premsa sobre el tema a Barcelona, ​​abans del Congrés Mundial del Mòbil. S'han enviat fons a projectes educatius Roots & Shoots a la República Democràtica del Congo, on el IJG treballa també en la protecció dels goril · les, i es van destinar fons també al Senegal , per a la campanya " Dóna-li una treva a la selva "

- Congo: El Centre de Rehabilitació de Tchimpounga , dirigit per la veterinària gallega Rebeca Atencia , segueix progressant gràcies al suport de les oficines del IJG . Des d'Espanya s'han enviat més de 12.500 € de socis , donants i campanyes per a alimentació , cura, rehabilitació i reintroducció de ximpanzés . S'ha avançat en la construcció de les estructures necessàries per a la reintroducció de més ximpanzés ( ja hi ha 15 ) a les illes del parc natural protegida pel IJG . Voluntaris del IJGE han dirigit amb èxit la construcció d'estructures per reintroducció de mandrils a la selva del Congo . Al Congo també , els nostres socis i donants han donat suport al projecte educatiu d' SuperKodo , l'hero infantil congolès .

- Senegal: el projecte d'investigació, conservació i desenvolupament sostenible del IJGE segueix creixent , amb l'equip de voluntaris espanyols ( biòlegs , primatólogas , educadores , enginyers , investigadors , etc ) consolidant la protecció de l'hàbitat més septentrional dels ximpanzés . S'ha creat i ampliat la Reserva Comunitària de Dindefelo i s'ha capacitat a ecoguardas i assistents en qüestions de sostenibilitat i ecoturisme. S'han reparat pous d'aigua, s'han construït instal · lacions educatives i vivers, i s'està finalitzant l'estació biològica del IJG, que serà inaugurada per la dra . Jane Goodall al febrer de 2014. A més, s'han impartit tres cursos pràctics en el terreny ( sobre " Investigació aplicada a la conservació de ximpanzés " i "Ecoturisme "), i s'han publicat algunes investigacions realitzades. Gràcies als estudis ornitològics l'IJGE, la Reserva de Dindefelo ha estat declarada "Important Bird Area" per Birdlife International. La campanya Mobilitza't per la selva ha donat suport diversos projectes al Senegal .

Últimes Notícies

NOTÍCIES

 
 
  
 
Descarrega't l'etiqueta
per enviament gratuït!
Descarrega el dossier
virtual de la campanya