Titular notícies

Més escoles se sumen al reciclatge de mòbils


I guanyen apadrinaments dels seus ximpanzés preferits!

Nombrosos centres educatius de tot arreu del país continuen sumant-se a la campanya de reciclatge de mòbils de l’Institut Jane Goodall Espanya. L’edat dels estudiants no ha tingut cap mena d’importància: des dels més petits d’infantil i primària fins els alumnes de secundària i batxillerat, tots s’han animat a col•laborar amb l’objectiu d’ajudar a protegir els ecosistemes on viuen els ximpanzés a través d’un gest tan senzill com reciclar un mòbil. L’IJG proporciona gratuïtament fullets, pòsters, dossiers virtuals i presentacions powerpoint amb vídeos per tal de difondre la campanya.

La col•laboració dels estudiants en la campanya ha estat premiada amb apadrinaments dels seus ximpanzés preferits, i des d’ara podran conèixer més de prop el seu procés de recuperació així com la feina que es du a terme al Centre de Rescat de Tchimpounga (Congo) perquè aquests ximpanzés puguin tornar, en un futur, a la selva.

Per reciclar els mòbils, els alumnes han fet les seves pròpies urnes, decorant-les amb fotos i amb missatges per animar els seus companys, professors i famílies a sumar-se a la iniciativa. En les fotografies següents, podreu veure la gran feina feta pels alumnes de primària del CEIP Nou Sant Lluís, a Menorca:

 

A Mallorca, el personatge de l’IJG conegut com Professor Roots, vingut des del Congo, ha visitat l’escola Mestre Guillemet (Santa Eugènia), on tots els estudiants de primària, que estan fent una gran labor ecològica, s’han compromès a sumar-se a la campanya de reciclatge de mòbils.

 

A continuació s’adjunta un llistat on consten els centres educatius que s’han mobilitzat durant els últims mesos. Moltes gràcies a tots!

Institut Flos i Calcat   (Barcelona)
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya   (Barcelona)
Colegio Regina Carmeli  (Barcelona)
AEiG Sant Jaume Parets del Vallès (Barcelona)
Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume Masia Can Jornet (Barcelona)
Escola L'Avet Roig  (Barcelona)
CEIP Bartomeu Ordines Consell (Barcelona)
CFA L'Alzina Cerdanyola (Barcelona)
Colegio Alarcón   (Madrid)
Colegio Stella Maris-Fesd (Madrid)   
CEIP San Lucas  (Madrid)
Instituto Isabel La Católica AMPA  (Madrid)
Colegio ALKOR (Madrid)
CEIP Nou Sant Lluís Sant Lluís (Menorca)
ColegioVerdemar (Santander)
CEIP Paz y Amistad (Sevilla)
BegoñakoAndra Mari Ikastetxea Sestao (Bizkaia)

Tu també pots sumar-t’hi des de la teva escola. Demana’ns follets, pòsters, dossiers virtuals i presentacions powerpoint amb vídeos per compartir-los amb els companys. Junts podem aconseguir moltes més coses!Traducció del castellà: Laura Solé Aymamí

Últimes Notícies

NOTÍCIES

 
 
  
 
Descarrega't l'etiqueta
per enviament gratuït!
Descarrega el dossier
virtual de la campanya