Titular notícies

Més escoles ES MOBILITZEN


Original iniciativa a La Noguera

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, els alumnes de l'institut Almatà de Balaguer (La Noguera) van elaborar un mosaic al marge esquerre del riu Segre amb el logo de la campanya “MOBILitza't per la selva”, per donar a conèixer entre els veïns aquesta iniciativa solidària de l'Institut Jane Goodall, que compta amb el suport de desenes d'entitats educatives de tot el país. Prèviament, els alumnes van fer un singular cercavila-batucada des de l'Institut fins al riu Segre amb pancartes reivindicatives, informant sobre el conflicte pel control de les mines que proveeixen de minerals a la indústria del mòbil. Aquest institut de Balaguer es va adherir a la campanya dins del projecte d'Escola Verda 'i ha recollit 240 mòbils, amb la qual cosa han guanyat 8 apadrinaments Chimpamigos! Enhorabona per el seu gran entusiasme i per ajudar amb els projectes educatius i de conservació a l'Àfrica! 

També l'alumnat de 4t d'ESO del Col·legi Maria Immaculada de Tremp está fent una cam`panya de reciclatge al cole i ha enviat una carta al director del diari Pallars Digital sobre el coltan i la seva explotació en la RDC .
Gràcies a tots!
 

Últimes Notícies

NOTÍCIES

 
 
  
 
Descarrega't l'etiqueta
per enviament gratuït!
Descarrega el dossier
virtual de la campanya