Titular notícies

Vols veure com el teu suport es transforma en llibertat per als ximpanzés?


Video des de Congo

La veterinària Rebeca Atencia, directora de l’Institut Jane Goodall Congo, ens fa arribar les seves salutacions per aquestes Festes des de el Centre de Rehabilitació de Ximpanzés de Tchimpounga, i ens mostra les imatges de més ximpanzés alliberats a la selva, un dels projectes a l’Àfrica on col·labora l’Institut Jane Goodall Espanya a través dels seus soci@s Chimpamig@s, donants, teamers, voluntari@ i col·laboradors a programes i campanyes con “Mobilitza’t per la selva”.
Gaudeix del que hem aconseguit tots plegats (clica):


 
Moltes gràcies per acompanyar-nos un any més! Malgrat siguem pocs encara, no arribem als 300 socis, junts estem aconseguint molt, a Congo, Senegal, Rep. Democràtica del Congo i molts d’altres llocs. Cada individu importa, cadascú de nosaltres compta. Comptem amb tu.
 
Pots conèixer més sobre la feina a Tchimpounga a la recent entrevista a Rebeca Atencia. Descobreix diverses formes de col·laborar amb la missió de l’Institut Jane Goodall en aquest enllaç.
 

Últimes Notícies

NOTÍCIES

 
 
  
 
Descarrega't l'etiqueta
per enviament gratuït!
Descarrega el dossier
virtual de la campanya