Titular notícies

Estrena del documental sobre RDC 'Uchungu na tumaini:Crònica del dolor i l'esperança'Divendres 15 de maig s'estrena el documental 'Uchungu na tumaini:Crònica del dolor i l'esperança' a la biblioteca Vapor Badia de Sabadell. El documental, dirigit per Josep Ramón Giménez, vol donar veu a les dones de la República Democràtica del Congo. Aquest país fa més de vint anys que viu un conflicte que ja ha causat centenars de morts i la violència contra les dones, l'abandonament de la societat civil per part de l'Estat i la pobresa s'han convertit en el pa de cada dia per a milions de persones. 
/


Divendres 15 de maig s'estrena el documental 'Uchungu na tumaini:Crònica del dolor i l'esperança' a la biblioteca Vapor Badia de Sabadell. El documental, dirigit per Josep Ramón Giménez, vol donar veu a les dones de la República Democràtica del Congo. Aquest país fa més de vint anys que viu un conflicte que ja ha causat centenars de morts i la violència contra les dones, l'abandonament de la societat civil per part de l'Estat i la pobresa s'han convertit en el pa de cada dia per a milions de persones. 

'Uchunu na tumaini', però, també vol reflectir la valentia i el coreatge de les dones congoleses que malgrat les dificultats tiren endavant les seves vides i les seves famílies. El documental també fa d'altaveu a les associacions que acompanyen a les víctimes del conflicte durant la seva recuperació i dona veu a experts en drets civils i en la cultura de la pau.

L'estrena del documental tindrà lloc a la biblioteca Vapor Badia de Sabadell i comptarà amb la presència de Josep Ramón Giménez, director i coguionista del documental i Rita Huybens, coguionista.

Més informació a http://www.dretsdelspobles.org/

Últimes Notícies

NOTÍCIES

 
 
  
 
Descarrega't l'etiqueta
per enviament gratuït!
Descarrega el dossier
virtual de la campanya