Titular notícies

Els goril·les de Grauer, en perill d'extinció per l'extracció de minerals a la RDC.


Queden menys de 3.800 en estat salvatge

El goril·la de Grauer, una de les principals espècies dins la família dels primats, podria ser afegit a la llista d'animals en perill d'extinció després que la seva població s'hagi reduït un 77 per cent en els últims 20 anys, tenint en compte de l'extracció il·legal del coltan --un mineral utilitzat per a la producció de dispositius electrònics, com mòbils--.
El goril·la de Grauer, un dels primats més grans del món que pot fins i tot arribar a assolir els 180 quilos, viu a l'est de la República Democràtica del Congo, on s'han extret minerals de manera il·legal durant dècades aprofitant els conflictes i la inestabilitat que assoten al país.
Llegir més en aquest enllaç.

Últimes Notícies

NOTÍCIES

 
 
  
 
Descarrega't l'etiqueta
per enviament gratuït!
Descarrega el dossier
virtual de la campanya