Titular notícies

El nostre agraïment a totes les escoles que s’han Mobilitza’t per la selva!


Un any més la campanya Mobilitza’t per la selva ha entrat a les escoles. Però aquest curs escolar 2015-16 ha sigut especial, pel nombre de centres que han participat i per la profunditat amb què molts s’han implicat. Col·legis que han recollit una quantitat impressionant de mòbils, com l’Institut Biel Martí de Ferreries o l’Oak House a Barcelona, amb més de 700!, petites escoles com la Vall de Lord que han mobilitzat tot un poble, centres com el CEIP Sa Garriga de Menorca o l’Institut F.X. Lluch i Rafecas que col·laboren any rere any, d’altres que han convertit els seus alumnes en petits primatòlegs i paleontòlogues, com el Baró de Viver, i professors que han portat el seu compromís a cada escola on han estat treballant (Isabel, Daniel, Maria) . Molts ens heu donat les gràcies per la campanya, però som nosaltres els que us hem d’agrair que hagueu donat aquests passos en favor de un món més just i sostenible. Aquí hem nombrat només a alguns centres però el nostre agraïment és per tots els que heu participat, moltes gràcies i us esperem el curs vinent! 

Insereix aquí el cos del text.

Últimes Notícies

NOTÍCIES

 
 
  
 
Descarrega't l'etiqueta
per enviament gratuït!
Descarrega el dossier
virtual de la campanya