Titular notícies

28/03 conferència: "De la selva al teu mòbil: minerals de conflicte a la República Democràtica del Congo"


Conferència a la biblioteca de Vila de Gràcia a les 19:00 hores

El dimarts 28 de març no et perdis la conferència a Barcelona “De la selva al teu mòbil: minerals de conflicte a la República Democràtica del Congo”. A càrrec de Federico Bogdanowicz, director de la campanya de sensibilització i reciclatge “Mobilitzat per la selva” de l’Institut Jane Goodall.Dimarts 28 de març, a les 19 :00 hores. Biblioteca Vila de Gràcia. Sala d’actes (planta -1). c/Torrent de l’Olla 104.

Entrada lliure. Aforament limitat a 60 persones aprox. Comparteix-ho!

 

Últimes Notícies

NOTÍCIES

 
 
  
 
Descarrega't l'etiqueta
per enviament gratuït!
Descarrega el dossier
virtual de la campanya