Titular notícies

16/05 Conferència "Missió: protegir als ximpanzès, la tasca de l'Institut Jane Goodall a l'Àfrica"


A la Biblioteca Sagrada Familia a les 19h (Barcelona)

L'Institut Jane Goodall ofereix una xerrada pública i gratuïta el 16/5 a Barcelona sobre la seva tasca a Espanya i Àfrica, a càrrec del seu president, Federico Bogdanowicz.
Treballant activament en diversos països africans per combatre les causes dels problemes que afecten a la comunitat humana, destrueixen l'ecosistema i disminueixen dramàticament les poblacions de ximpanzès i altres animals, l'Institut Jane Goodall du a terme projectes locals de desenvolupament comunitari i campanyes educatives, promovent llocs de treball i pràctiques més sostenibles. 

Al Congo, al Centre de Rehabilitació de ximpanzès de l'IJG a Tchimpounga es dóna feina a més de 60 treballadors locals i es té cura de més de 150 ximpanzès rescatats, la gran majoria arribats com nadons, després de ser decomissats a caçadors o traficants. 

Senegal, l'equip espanyol-senegalès de l'IJG treballa des de 2009 en investigació i conservació de ximpanzès salvatges, desenvolupant projectes agroforestals i de desenvolupament sostenible. Hi ha places de voluntariat a llarg plaç en el programa.

Coneix més sobre tots aquests projectes i sobre com pots ajudar des d'aquí mitjançant la campanya de reciclatge de mòbils Mobilitza't per la Selva, donant mòbils en desús.   L'anomenada "Guerra del coltan", un mineral que es troba a tots els nostres dispositius mòbils, engreixa la maquinària d'aquest conflicte bèl·lic que dura ja més de 20 anys a la República Democràtica del Congo, amb conseqüències molt greus per a la població humana i el medi ambient.

         

T'hi esperem a Biblioteca Sagrada Familia - Josep M. Ainaud de Lasarte (c/Provença 480, Barcelona), el proper dimarts 16 de maig a les 19h.
 
   

Últimes Notícies

NOTÍCIES

 
 
  
 
Descarrega't l'etiqueta
per enviament gratuït!
Descarrega el dossier
virtual de la campanya