Titular notícies

El Ceip San Agustín a Casas Ibáñez (Albacete) s'uneix a la campanya “MOBILitza't per la selva”.


Són 20 nens i nenes de 3 anys i aquest curs estan realitzant a classe un projecte sobre dones i ciència. Una de les científiques sobre les que van decidir va ser la Dra. Jane Goodall. 

Mitjançant la web de l'Institut Jane Goodall van conèixer la campanya de sensibilització i reciclatge de mòbils “MOBILitza't per la selva” i la seva mestra Cati Navarro Guillermo no va dubtar en dur-la a terme, motivant als nens i nenes amb gran quantitat de vídeos i divertits jocs educatius. 
Aquí us deixem el seu blog perquè veieu de primera mà el meravellós treball que han estat realitzant, mitjançant els seus vídeos:
http://lospequesdemicole.blogspot.com.es/ 

Segons ens explica la Cati, tots es van sentir d'una manera o altra identificats amb els diferents ximpanzés que anaven coneixent als vídeos (especialment amb Anzac) i es van enfadar molt quan van veure que els nens i nenes havien de treballar a la mina per a obtenir coltan i altres minerals per a la nostra tecnologia i que a més a més s'està destrossant la selva. 
 
Volem agrair especialment a la mestra Cati la seva implicació i entusiasme per despertar en els nens i nenes l'amor i cura per la naturalesa, i per fer-los formar part de la campanya, posant així el seu granet de sorra per a fer aquest món un lloc una mica millor per a les generacions futures.
 
Aquí us deixem el tendre vídeo que han realitzat sobre la campanya:
https://vimeo.com/218177626
 
Gràcies a tots per la vostra col·laboració, de part de tot l'equip de “MOBILitza't per la selva”
 
Cadascun de nosaltes podem marcar una diferència, cada dia.  


Últimes Notícies

NOTÍCIES

 
 
  
 
Descarrega't l'etiqueta
per enviament gratuït!
Descarrega el dossier
virtual de la campanya