Titular notícies

¡Gràcies Escola La Serreta per aconseguir 116 mòbils!


L'Escola La Serreta es Mobilitza a Santpedor

El passat mes de Juny, l'Escola La Serreta de Santpedor varen realitzar un projecte en llengua anglesa sobre Jane Goodall i es varen plantejar una pregunta: Com podem ajudar als primats? Després d'estudiar els simis i conèixer la trajectòria de la Dra. Goodall van decidir sumar-se a la campanya de reciclatge de mòbils vells dins de l'escola i també fora, pel poble de Santpedor.

Un cop acabat el projecte havien treballat molt: elaboraron pósters, van presentar la campanya a les botigues del poble, la van explicar al regidor de medi ambient i als alumnes de 2n i 4t d' ESO de l'Institut de Secundària IES d'Auro. També van sortir al diari de la comarca Regió 7 i al diari digital online Nació Digital.

"Estem molt i molt contents i per nosaltres ha sigut molt gratificant poder adoptar  els 4 ximpanzés del centre de rehabilitació de Tchimpounga. Moltes gràcies a la campanya 'Mobilítza't per la selva! Ens diu Mònica Carrasco.Nosaltres també os volem donar les gràcies!!!

Últimes Notícies

NOTÍCIES

 
 
  
 
Descarrega't l'etiqueta
per enviament gratuït!
Descarrega el dossier
virtual de la campanya