Titular notícies

Mobilitza’t per la selva participarà en la III Setmana Europea de la Prevenció de Residus


Mobilitza’t per la selva participa enguany en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, coordinada al nostre país per l’Agencia de Residus de Catalunya. Aquest projecte, que comença el proper dissabte 21 de novembre i s’allarga fins al diumenge 29, té la finalitat de sincronitzar arreu d’Europa accions de sensibilització sobre la importància de reduir la quantitat de residus que generem. A Catalunya es celebren més de 500 activitats que us permetran des de intercanviar roba, llibres o joguines, a reparar petits electrodomèstics, cuinar amb restes de menjar, conèixer bones practiques per generar menys residus, assistir a cinefòrums o col·laborar al Clean Up Day de Collserola, entre d’altres. Podeu consultar-les a:
www.arc.cat/webarc/jsp/prevencio/ca/cercar.jsf

Nosaltres estarem al Zoo de Barcelona els caps de setmana del 21-22 i 28-29 de novembre, entre les 11 i les 15 h, en una carpa on difondrem la nostra campanya de reutilització i reciclatge de mòbils per a protegir els ecosistemes africans. Aprofiteu per portar-nos els vostres mòbils en desús al Zoo de Barcelona i podreu entrar-hi per només 8 €! Us hi esperem!


.

Últimes Notícies

NOTÍCIES

 
 
  
 
Descarrega't l'etiqueta
per enviament gratuït!
Descarrega el dossier
virtual de la campanya