Titular notícies

L’escola Els Pinetons es MOBILitza!


Alumnes i mestres coneixen les problemàtiques que amaga l’extracció del coltan a la RD Congo i participen amb entusiasme a la campanya de recollida de mòbils

Aquest mes de febrer, l’escola Els Pinetons de La Garriga (Barcelona) està molt mobilitzada! Continuen molt actius amb la recollida de mòbils en desús i, a més, han pogut gaudir de fantàstiques xerrades a càrrec de Jordi Galbany, biòleg i doctor en antropologia física, que acaba de tornar de Rwanda on ha estat estudiant als goril·les de muntanya durant 4 anys. Gran coneixedor dels primats i de les seves amenaces, el Jordi va explicar les problemàtiques ambientals i socials associades a l’extracció del coltan a gairebé 400 alumnes, des de P5 fins a 6è de primària.Al finalitzar la presentació, els assistents van fer moltes preguntes, i tothom, infants, mestres i direcció s’han implicat encara més amb la campanya per tal de recollir i reciclar més mòbils en desús i així col·laborar directament en projectes de desenvolupament sostenible, conservació i educació a l’Àfrica.

Un cop s’hagi fet l’enviament gratuït dels mòbils recollits i abans d’acabar el curs, els alumnes de l’escola Els Pinetons rebran, per cada 30 mòbils reciclats, un apadrinament anual d’un dels ximpanzés rescatats que viuen a Tchimpounga, Congo.

Moltes gràcies a tota la escola per la participació! Moltes gràcies pel vostre exemple!

Podeu veure imatges de les xerrades a l’escola Els Pinetons al següent enllaç: 

 

Últimes Notícies

NOTÍCIES

 
 
  
 
Descarrega't l'etiqueta
per enviament gratuït!
Descarrega el dossier
virtual de la campanya