Titular notícies

Mòbils i música: la cantata “El viatge de la Jane”


L’Escola de Música del Palau participa a la campanya “Mobilitza’t per la selva” i estrena una cantata dedicada a la Dr. Jane Goodall.

L’Escola de Música del Palau (EMP) és una cooperativa de mestres de música amb més de 40 anys de trajectòria.  Un dels seus projectes anuals més engrescadors és la composició col·lectiva, entre tots els nens i nenes de l'escola d'entre 4 i 12 anys, d'una cantata basada en un conte popular. Aquest any la cantata és ben especial ja que està basada en el recorregut vital de la Dra. Jane Goodall, fent així un homentage a la cèlebre primatòloga.
L’EMP, que també està inscrita com a escola Roots and Shoots , no només posa veu i música a la trajectòria i al missatge de la Dra. Jane, sinò que també participa activament en la recollida de telèfons mòbils en desús dins de la campanya “Mobilitza’t per la selva”.

L’estrena de la cantata “El viatge de la Jane” és el divendres 23 de març a les 19h al Petit Palau de la Música (C/ Palau de la Música 4-6, Barcelona) i assistiran representants de l’Institut Jane Goodall.

En aquest enllaç poder gaudir de les lletres i dels dibuixos que les acompanyen: https://issuu.com/cantates/docs/revista_el_viatge_de_la_jane 

Més informació a la web de l’EMP: http://www.escolademusicadelpalau.com/ 
 


 

Últimes Notícies

NOTÍCIES

 
 
  
 
Descarrega't l'etiqueta
per enviament gratuït!
Descarrega el dossier
virtual de la campanya