Titular notícies

¡Fes-te soci de l'IJG i apadrina ximpanzés rescatats a l'Àfrica!


¡I guanya el llibre de Jane Goodall de regal, fins al 31/1!

Ser soci o sòcia de l'IJG significa ajudar als ximpanzés salvatges i als rescatats a l'Àfrica a través del programa d'apadrinament Chimpamigos. Aquest programa serveix per aportar fons a TOTS  els ximpanzés rescatats en Tchimpounga, el Centre de Rehabilitació de l'IJG a Congo, i serveix també per a recolzar el treball d'investigació, conservació i educació desenvolupat per l'IJG a Senegal. A MÉS A MÉS, FINS AL 31 DE GENER DE 2018 POTS ENDUR-TE DE REGAL UN FANTÁSTIC LLIBRE DE JANE GOODALL EDITAT PER NATIONAL GEOGRAPHIC.
Per a convertir-te en soci o sòcia Chimpamig@, visita la web de l'IJG.


Últimes Notícies

NOTÍCIES

 
 
  
 
Descarrega't l'etiqueta
per enviament gratuït!
Descarrega el dossier
virtual de la campanya