Titular notícies

L'Institut Jane Goodall fa una "crida a l'acció" en la setmana Internacional del Reciclatge de Telèfons Mòbils


L'IJG  convida a tots els ciutadans i ciutadanes a actuar per aconseguir reduir la insostenible demanda de minerals de conflicte i les  greus conseqüències que aquest consum té sobre els ximpanzés i el seu hàbitat en las selva del Congo. 

L'explotació del coltan i la cassiterita, valuosos minerals que fan possible la tecnologia dels nostres mòbils, ordinadors i consoles, està al centre dels conflictes bèl·lics que produeixen milions de víctimes i refugiats a la República Democràtica del Congo. La mineria il·legal explota mà d'obra infantil o semi esclavitzada, destruint a més l'hàbitat de moltes espècies com els ximpanzés i goril·les, en grau perill degut a la caça furtiva i desforestació. 

La campanya "Mobilitza't per la selva" proposa allargar la vida útil dels nostres mòbils, i a la vegada ofereix als ciutadans una forma senzilla i gratuïta d'aportar mòbils en desús. Durant 2017 es van reciclar amb la campanya quasi 14.000 mòbils. Tots i totes podem participar i marcar la diferència, com a consumidors, reciclant/reutilitzant els nostres mòbils i reduint la demanda d'aquests minerals.  Al fer això, apartem certs components del flux de residus i també reduïm la demanda de l'extracció de recursos de l'hàbitat que moltes espècies, sobretot dels ximpanzés i altres grans simis, consideren la seva llar.  

Per participar i sumar-te, entra en aquest enllaç on t'expliquem com reciclar el teu telèfon mòbil: http://www.movilizateporlaselva.org/es

A més, et deixem el link a la web de la campanya internacional, i un missatge de la Dra. Jane per a animar-nos a participar en aquest crida a l'acció.
http://es.mobilerecyclingday.org/Últimes Notícies

NOTÍCIES

 
 
  
 
Descarrega't l'etiqueta
per enviament gratuït!
Descarrega el dossier
virtual de la campanya