Titular notícies

Recollida de mòbils a l'Auditori de Catalunya


Jordi Cervelló va dedicar la seva obra "Natura contra natura" a la Dra. Jane Goodall


Els passats 17, 18 i 19 de març, en el marc del 10è aniversari de l'Institut Jane Goodall a Espanya, vam participar de 3 concerts especials organitzats per l'Auditori de Catalunya en honor a la Dra. Jane Goodall, amb la presència del compositor Jordi Cervelló que va dedicar la seva obra "Natura contra natura" a la conservacionista.L'equip de l'Institut Jane Goodall de Barcelona va estar allà donant informació als assistents. Es va presentar a l'espai del Foyer de l'Auditori una mostra de 24 panells sobre la labor de la Dra. Goodall i el seu Institut, així como una taula informativa amb productes de l'IJG. També es van instal·lar dues urnes per a que els visitants poguessin depositar mòbils usats, participant així en la nostra campanya Mobilitza't per la selva.Volem donar les gràcies a totes aquelles persones que van col·laborar portant-nos el seu mòbil i també a tots aquells que ens van escoltar i que ens els enviaran a posteriori, utilitzant les etiquetes amb enviaments gratuïts que els vam oferir.

Últimes Notícies

NOTÍCIES

 
 
  
 
Descarrega't l'etiqueta
per enviament gratuït!
Descarrega el dossier
virtual de la campanya