Titular notícies

Regal exclusiu de National Geographic per a socis i sòcies de l'Institut Jane GoodallTres mesos de subscripció gratuïta a la revista National Geographic per celebrar 10 anys de l'Institut Jane Goodall a Espanya 

Volem celebrar amb tu el 10è aniversari de l'Institut Jane Goodall a Espanya, y ho fem en gran: coincidint amb el 20è aniversari de l'edició espanyola de National Geographic i gràcies a un acord amb aquesta prestigiosa revista, els nostres socis Chimpamig@s poden gaudir de tres revistes de forma gratuïta i sense compromís de continuitat.  Promoció vàlida també per a nous socis abans del 15 de Juny! Informa't aquí.

 

¡Esperem que gaudeixis d'aquest exclusiu regal de National Geographic i de Institut Jane Goodall!

Moltes gràcies pel teu suport,


 
Federico Bogdanowicz
President de l'Institut Jane Goodall a Espanya i Senegal

Últimes Notícies

NOTÍCIES

 
 
  
 
Descarrega't l'etiqueta
per enviament gratuït!
Descarrega el dossier
virtual de la campanya