Titular notícies

El 4art Congrés Estatal d'Agents Forestals Mediambientals s'uneix a la campanya “Mobilitza't per la selva”


Els agents forestals van dur a terme una gran feina de difusió de la campanya, el que es reflecteix en l'elevat nombre de terminals aconseguits.

El passat mes d'octubre va tenir lloc a la Vall d´Aran el 4art Congrés Estatal d'Agents Forestals i Mediambientals. El congrés va comptar amb un interessant programa i un gran èxit d’assistència.  
En aquesta edició, els agents forestals van decidir unir-se a la campanya “Mobilitza't per la selva” i van realitzar una important feina de difusió del treball de l'institut Jane Goodall a Espanya i Senegal i de la campanya de reciclatge de telèfons mòbils, tant a les xarxes socials com en el mateix acte. 

Durant el congrés es varen poder visualitzar vídeos d'agents mediambientals gravats des de diferents parts del món, un dels quals va ser enviat pel nostre equip del departament de sostenibilitat agroforestal del programa de l'Institut Jane Goodall España a Senegal i Guinea per a la investigació i la conservació de ximpanzés i la gestió sostenible dels recursos naturals. 

        

Un cop finalitzat el congrés, els agents van continuar rebent terminals i, gràcies al seu esforç i implicació, van arribar a aconseguir més de 190 telèfons mòbils amb els que van guanyar automàticament l'apadrinament gratuït durant un any de 6 ximpanzés del nostre centre de rescat al Congo. 

      

Volem agrair en nom de tot l'equip l’increïble i necessària feina duta a terme en el seu dia pels agents forestals i a Juan Manuel Antón en particular, per la seva gran implicació amb la campanya. 

Gràcies al vostre esforç esteu ajudant, no només a reduir la insostenible demanda de components necessaris per a la fabricació de telèfons i altres aparella electrònics, sinó que també esteu ajudant a recaptar fons per a projectes de reforestació i conservació de ximpanzés a Senegal, projectes de recolzament al desenvolupament de ciutadans del Congo i programes d'educació i conservació a R. del Congo, com el del Centre de Recuperació de Ximpanzés de Tchimpounga.

¡Moltes gràcies pel vostre compromís i per aquesta original composició de la Dra. Jane i els/les guardes forestals que ens vau fer!


http://www.cafmavaldaran.com/programa-2/

 

Últimes Notícies

NOTÍCIES

 
 
  
 
Descarrega't l'etiqueta
per enviament gratuït!
Descarrega el dossier
virtual de la campanya